【人類不久即將發明「可移動式的身體刺青」】

瀏覽人數 143

巴夏精選短片(1分20秒)【人類不久即將發明「可移動式的身體刺青」】Bashar351

 

片名:【人類不久即將發明「可移動式的身體刺青」】Bashar351
Are any other alien species other than human that have Tattoos?
影片摘自:2017-Natures Social Network
中文翻譯:Jimmy
 
 
  
此篇內容:

Q: And add one quick question. Last one. I just wanted to know if any other alien species other than humans have tattoos?
Q: 再問一個簡短的問題。最後一個問題。 我想知道,除了人類以外,是否其他的外星物種也有刺青?
 
Oh, yes.
喔,當然有。
 
Q: Wow.
Q: 哇。
 
There are actually quite a few. Now, they’re not made all the same way that yours are made.
實際上有不少。現在,他們的刺青與你們刺青的製作方式,不太一樣。
 
Q: Okay.
Q: 了解。
 
But there are definitely many other species we are familiar with within the interstellar alliance that have markings that you would consider to be artificial markings on their bodies for a variety of reasons.
但是,的確,在我們所熟悉的星際聯盟中的其他物種,因為各式各樣的原因,他們身上有你們認知的那種人造刺青圖案。
 
Now, in your own future as you call it, coming up, you will find that you will be inventing removable tattoos, and I mean literally, instantly, in a sense that you can move them around.
現在,在你們稱為你們「未來」的日子裡,很快地,你會發現,你們將發明一種「可移動的刺青」。而我的意思是,一種實質上「可以立即移來移去」的刺青。
 
Q: Oh my gosh!
Q: 哦,我的天啊!

So, you can have a tattoo, and you can touch it in a certain way, and lift it on your fingers and put it on someone else’s arm. And it will stay.
所以,你可以身上有一個刺青,並藉由特定的觸碰方式,你可以將一塊刺青從你身上移出,並將它移到別人的手臂上。而它會留在對方身上。
 
You will invent those soon enough. So you can mix-and-match and exchange, and use it like fashion more readily.
你們很快就會發明出這種刺青技術了。如此一來,你們可以把它當作一種時尚,更方便地混合、搭配、和交換這些刺青。
 
Q: Wow!
Q: 哇!
 
This is coming up in your technology.
這即將出現在你們的科技中。
 
Q: Can’t wait for that one.
Q: 我等不及要看這項科技了。
 
Well, sorry, you’ll have to.
嗯,抱歉,你必需等。
 
Does this help you?
這對你有幫助嗎?
 
Q: Yes, it does, thank you so much.
Q: 有的,非常謝謝你。
 
Yes.
好的。

  

 

 

 

➣相關文章:

7.「演化、文明進化、懲罰、改變」
2015/07/30
人類十億年的演化歷程,卻在最近這75至100年間,發生了如此巨大的「領會力爆炸,你不覺得奇怪嗎?現在這星球上的許多人在一生之內看到所有事物的發展——例如從無線電到雷達到光電——你不覺得它已經脫離模式了嗎?你們還看不出這地球上所發生的,... 更多
4.聽神談「宗教」、「神學」與「科學」
2019/01/31
很明顯地,地球上有許多人正在尋找... 更多
4.聽神談「宗教」、「神學」與「科學」
2018/06/22
你們將會領悟到,關於... 更多
4.聽神談「宗教」、「神學」與「科學」
2018/05/07
巴夏:... 更多
4.聽神談「宗教」、「神學」與「科學」
2018/12/22
... 更多
4.聽神談「宗教」、「神學」與「科學」
2018/12/24
那出發點並不是惡意,而比較像是「... 更多
2.「覺知」Awareness
2015/07/30
「量子力學」只不過是神如何專注在祂的某些個別部分,並檢視祂自己在衝擊那些個別部分的科學解釋。 以靈性的說法,你可稱這現象為一個「更高層次的意識」,或「擴增的自我覺知」。它是當那個覺知(That Which Is Aware)體驗到「... 更多
4.聽神談「宗教」、「神學」與「科學」
2015/08/03
「科學」講究具體可見的證據,理性邏輯,規律性、可量化、分析、驗證。「靈性」講究往內探索、根源性的,覺知、感受,形而上,虛無飄渺。「科學」與「靈性」不正好是相反的嗎?... 更多